eTwinning - Kendimde Aradım Kendimi Bildim Gelen Saadetle Gelsin. Giden Selametle Gitsin Diye

Okulumuz ögretmenlerinden Nesrin ÇAKIR  "Kendimde Aradim Kendimi Bildim Gelen Saadetle Gelsin.Giden Selametle Gitsin Diye." isimli etwinning projesinde görev almaktadır.Yunus Emre anma programı  kapsamında yapılan etkinliklerden Yunus Emre ve Değerlerimiz çalışmasını sunuyoruz.

10.05.2021 359

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü "eTwinning Eskişehir Günleri 2021" kapsamında 'Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri' münasebetiyle bu akşam 21:00 de 'Yunus Emre Buluşması' gerçekleştirilecektir.

Bu buluşmada ilimizde başarıyla yürütülen, '2021 UNESCO Yunus Emre Anma Yılı' ve 'Cumhurbaşkanlığı 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı'nı temel alan eTwinning projeleri sunulacaktır.

Moderatör Eskişehir eTwinning İl Koordinatörü Gülşah SARIKAYA

️ 10 Mayıs 2021/ pazartesi ⏰21:00

▶️Meeting ID: 508 454 3580

▶️Password: 262626

Etkinliğe katılan tüm öğretmenlere katılım belgesi verilecektir.

Sunulacak Projeler:

⭐ Gelin Tanış Olalım

⭐ Yunus Gibi Sevmek

⭐ Her Genç Bir Yunus

⭐ Gelin tanış olalım...!

⭐ Sevginin Dili Yunus Emre

⭐ Kendimde aradım, kendimi bildim...

⭐ Bizim Yunus

⭐ Yunus'un Dilinden Erdemler

Tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi bekliyoruz